Huisvestingsadvies

Het gebouw waarin uw organisatie is gevestigd, dient in een zo hoog mogelijke mate uw bedrijfsvoering te ondersteunen en te faciliteren. De eisen en wensen aan vastgoed zijn voor iedere organisatie anders. Daarbij veranderen gestelde eisen en wensen met het verstrijken van de tijd. Daarom is huisvesting een thema dat binnen veel organisaties hoog op de agenda staat. De geschiktheid van uw huisvesting vervult immers een doorslaggevende rol in de mate van efficiency waarmee uw medewerkers hun werk ten uitvoer kunnen brengen. Geschikte huisvesting bespaart u geld.

Van visie naar concrete oplossingen

Voorafgaand aan de start van een project (of het verhuizing, verbouwing of nieuwbouw betreft) is het van essentieel belang dat uw visie helder wordt geformuleerd. In deze fase is uw invloed immers het grootst. Bouwadviesbureau Oostelbos Van den Berg helpt u bij het vertalen van uw visie naar concrete oplossingen, beschreven in een programma van eisen of in vraagspecificaties.

Disciplines in huisvestingsadvies

Wat mag u als opdrachtgever op het gebied van huisvestingsadvies verwachten van Oostelbos Van den Berg? Het antwoord op die vraag is eenvoudig. Door haar jarenlange ervaring met (complexe) vraagstukken op het gebied van huisvesting en bouwmanagement begrijpt Oostelbos Van den Berg als geen ander het belang van een solide en betrouwbare partner die kennis van zaken heeft. Wij zijn zo’n partner.

Uitgaande van uw belangen, zullen onze experts u ontzorgen bij de uitdagingen waarmee u zich geconfronteerd ziet. Dit doen zij door het bieden van een verscheidenheid aan diensten zoals verhuismanagement, facilitair management, advies over financiering en bouw van zorgvastgoed, de transformatie van regulier vastgoed naar zorgvastgoed of andersom, beheer en onderhoud, advies en begeleiding bij de transitie naar Het Nieuwe Werken en nog veel meer.

Bouwadviesbureau Oostelbos Van den Berg is bij uitstek uw totaalpartner voor huisvestingsadvies en vastgoedadvies.