Ons bureau

Bouwadviesbureau Oostelbos Van den Berg is gelegen in het midden van het land, pal aan de A12. Onze gemotiveerde medewerkers vormen zonder enige twijfel de kwalitatieve en operationele kern. Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van bouwmanagement, huisvestingsadvies en andere disciplines die gerelateerd zijn aan bouw en huisvesting. Binnen ons bureau bestaat ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling en realisatie van zorgvastgoed, onderwijshuisvesting, woningbouw, overheidsgebouwen en commercieel en maatschappelijk vastgoed.

Bouwmanagement

Goed bouwmanagement betekent voor ons het zo veel mogelijk ontzorgen van onze klanten gedurende een project. Daarvoor zullen wij ons volledig inzetten. Van een ervaren bouwadviesbureau als Oostelbos Van den Berg mag u verwachten dat u wordt bijgestaan met adviezen die u tijd, geld en frustraties besparen. Van de haalbaarheidsfase tot en met de oplevering fungeren wij als gedelegeerd opdrachtgever en regisseur van uw project en zijn wij verantwoordelijk voor onder andere budgetbewaking, organisatie, kwaliteit, planning en informatievoorziening.

Huisvestingsadvies

De huisvesting van uw organisatie dient uw bedrijfsvoering zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren. De eisen en wensen aan vastgoed zijn voor iedere organisatie anders. Daarbij veranderen gestelde eisen en wensen in de loop van de jaren. Geschikte huisvesting bespaart u geld en heeft invloed op de efficiency van uw medewerkers. Onze medewerkers bieden een verscheidenheid aan diensten waaronder facilitair management, verhuismanagement, advies met betrekking tot zorgvastgoed, beheer en onderhoud, strategisch vastgoedplan en Het Nieuwe Werken. Met onze ervaring in bouwmanagement en huisvestingsadvies zijn wij een meerwaarde voor uw project.

Ervaar de ervaring!