vacature projectmanager bouw | Oostelbos Van den Berg

Vrijdag 14 februari is de aanneemovereenkomst voor de bouw van Melanchthon Berkroden ondertekend. De realisatie van het schoolgebouw is weer een stukje dichterbij. Melanchthon / /CVO zal samenwerken met Concrex Bedrijfsbouw, Bouwbedrijf Boot en Van Dijnsen Installatiewerken. De architect is Architectenduet, een duo bestaande uit de Rotterdamse architectenbureaus 01-10 en Spring. Het wordt een prachtig gebouw aan het kruispunt tussen de Oudelandselaan en de N471 richting Pijnacker.

Na een geslaagd en intensief voorbereidingstraject gaat Concrex Bedrijfsbouw de integraal ontworpen betonnen casco- en gevelelementen leveren voor het geheel in prefab ontwikkelde schoolgebouw. Hierdoor zal het schoolgebouw vóór de zomer van 2015 kunnen worden opgeleverd.

01-10 Architecten heeft veel energie gestoken in de slimme engineering van de prefabgevel. Door middel van integrale 3D modellen zijn al in de ontwerpfases de constructieve, financiële en ontwerpaspecten gedetailleerd in beeld gebracht. Op deze manier kan binnen de beperkte budgetten een hoge gebouw- en gevelkwaliteit gerealiseerd worden.

Oostelbos Van den Berg b.v. verzorgt het bouwmanagement en het projectmanagement en zal tijdens de uitvoering ook de directievoering verzorgen.

Bouwmanagement Melanchton Berkroden | Bouwadviesbureau | Oostelbos Van den Berg V.l.n.r. Margriet Noordhuizen (CVO), Rob de Lepper (Van Dijnsen Installatiewerken), Angelique Boot (Bouwbedrijf Boot), William Holvoet (Concrex Bedrijfsbouw), Nico van den Eijkel (Melanchthon), Frans Bouter (Oostelbos Van den Berg)