vacature projectmanager bouw | Oostelbos Van den Berg

Bouwadviesbureau Oostelbos Van den Berg heeft van Careyn opdracht gekregen om, gedurende de uitvoering van het bouwproject Woerdblokeiland in Naaldwijk, de kwaliteitscontrole te verzorgen. Woerdblokeiland is een woonzorgcomplex gelegen naast de nieuwbouwwijk Woerdblok te Naaldwijk. Het woonzorgcomplex wordt ontwikkeld door Arcade en zal voor een groot deel in gebruik worden genomen door Careyn.

Gedurende de bouw worden er 24 plaatsen (in vier groepswoningen) gerealiseerd voor zware ouderenzorg, worden er 63 zorgappartementen en 38 koopappartementen ontwikkeld en wordt er eveneens een centrum voor Jeugd en Gezin gecreëerd. Ook een kinderdagverblijf en diverse zorgfuncties maken onderdeel uit van het bouwproject voor Careyn.

Het ontwerp bestaat uit vier villa’s variërend van 4 tot en met 8 lagen. Drie van deze villa’s zijn door middel van de plint aan elkaar verbonden. In dit gedeelte zal het woonzorgcomplex van Careyn worden gehuisvest. Ook wordt een vrijstaande villa gerealiseerd die 38 koopappartementen met ‘comfort en care’ voorzieningen voor een brede doelgroep zal faciliteren.

Architectenbureau Weeda van der Weijden uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp. Vorm Bouw uit Papendrecht is de aannemer.

Kwaliteitscontrole bouw Woerdblokeiland | Bouwadviesbureau | Oostelbos Van den Berg