vacature projectmanager bouw | Oostelbos Van den Berg

Op woensdag 3 december is de nieuwbouw van de Bouman kliniek geopend, een centrum voor verslavingszorg en psychiatrie. Hiermee is de eerste fase van het vernieuwbouwtraject van 6.250 m2 bvo afgerond.

In het nieuwe gebouw zijn 116 verblijfplaatsen ondergebracht deels in een open en deels in gesloten setting. Ook is er observatie-unit van vier bedden beschikbaar. Alle patiënten hebben een eigen kamer met sanitair. Verder is iedere kamer voorzien van een bureau met computer ter ondersteuning van hun behandeling.

Na een interne verhuizing wordt binnenkort gestart met de verbouwing van het hoofdgebouw. Hierin wordt onder meer het behandelcentrum ondergebracht, vanwaar niet alleen patiënten uit de kliniek hun behandeling volgen, maar ook patiënten die inmiddels al weer thuis wonen. Zij kunnen op de Bouman Kliniek terecht voor poliklinische behandeling.

Rutger Akkerman, Frans Bouter en Jos Kastelijn van Oostelbos Van den Berg verzorgen het projectmanagement, directievoering en toezicht van dit project.

Vernieuwbouw Bouman kliniek | Oostelbos Van den Berg