18047 Rabobank Voorne-Putten Rozenburg

Rabobank Voorne-Putten Rozenburg gaat haar huisvesting aan de Jan Campertlaan 6 te Spijkenisse vanaf maart 2019 te verbouwen. Op die manier kan zij nog beter kan inspelen op, en voldoen aan, de behoefte van de klant en de maatschappij.

Het technisch ontwerp wordt deze week afgerond. In juli zal de verbouwing gereed zijn met als resultaat een overzichtelijke bankwinkel voor de klanten met een ontvangstbalie, wacht- en internetplekken, spreekkamers en de reeds aanwezige geldautomaten. Op de locatie blijft een klantenteam van de Rabobank werkzaam om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Het overgrote deel van het pand wordt verhuurd aan derden.

Oostelbos Van den Berg verzorgt het projectmanagement voor dit project. Terrena architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en Fleximgroup verzorgt het installatieadvies. Wij wensen Rabobank Voorne-Putten Rozenburg alvast een inspirerende werkomgeving toe en gaan ervoor om deze verbouwing voor klanten en medewerkers zo goed mogelijk te laten verlopen.

18047 Rabobank Voorne-Putten Rozenburg