Kantoor en commerciële ruimten Post 120 in Dordrecht

Opdrachtgever: De Dudok Groep

Opleverdatum: December 2015

Omschrijving:

In het centrum van Dordrecht heeft transVORM voor De Dudok Groep de massieve telefooncentrale van PPT Post omgebouwd tot een smaakvolle blikvanger. De herontwikkeling betreft 8.390 m² kantoorruimte en commerciële ruimte op de begane grond en verdiepingen.

Post120 is een creatieve broedplaats, waar Het Nieuwe Werken, wonen en winkelen op een verantwoorde manier samenkomen. Op de begane grond zijn commerciële ruimten gerealiseerd, waar onder andere een Dirk supermarkt en een Trekpleister gevestigd zijn. Daarnaast hebben Edwin Roestenberg (restaurant De Stroper in Dordrecht) en Alex Verburg (restaurant Oliva en Gusto in Rotterdam) hun kokshanden ineen geslagen om in Post120 een fantastische ambachtelijke mediterraanse keuken neer te zetten. Op de verdiepingen bevinden zich kantoren en woningen. Ook is er een parkeergarage achter het pand.

Oostelbos Van den Berg was als projectmanager BREAAM, directievoerder en toezichthouder betrokken bij de afrondende fase van de herontwikkeling van het oude postkantoor aan de Johan de Wittstraat 120 in Dordrecht.