Hoofdkantoor Rabobank aan het Weena 770 in Rotterdam

Opdrachtgever: Rabobank Rotterdam

Opleverdatum: September 2019

Het hoofdkantoor van Rabobank Rotterdam is in de 2e helft 2019 verhuisd naar het kantoorgebouw “FIRST Rotterdam” aan het Weena 770 in Rotterdam. Het gebouw heeft een BREEAM Excellent certificaat. Door de Rabobank is de begane grond en de 12e t/m 16e verdieping in gebruik genomen.

In totaal is er circa 5.500 m² bvo ingericht als kantooromgeving en ontvangstruimte met spreekkamers en een seminarruimte.

Oostelbos Van den Berg heeft voor dit project diverse locaties vergeleken en de financiële haalbaarheid onderzocht. Op basis daarvan is besloten het hoofdkantoor van Rabobank Rotterdam te huisvesten op Weena. Vervolgens is door Oostelbos Van den Berg het projectmanagement verzorgd voor het inbouwpakket en heeft Oostelbos Van den Berg de Rabobank vertegenwoordigd richting de verhuurder om zodoende de casco verplichtingen van de verhuurder te coördineren met het afbouwpakket. Voor de uitvoering zijn de bouwteampartners geselecteerd met wie het project nader technisch is uitgewerkt. Tijdens de uitvoering is de directievoering en het toezicht verzorgd voor het afbouwpakket en de gebruikersinstallaties en heeft Oostelbos Van den Berg Rabobank ondersteund in de oplevering van het casco.