Kantoor met laboratorium Matrix VI op Science Park in Amsterdam

Opdrachtgever: Matrix Innovation Center

Opleverdatum: 2013

Omschrijving

Op het Science Park Amsterdam is Matrix VI gerealiseerd. Matrix VI is een flexibel indeelbaar gebouw dat een combinatie biedt van laboratorium- en kantoorruimten. Het Matrix Innovation Center exploiteert hier bedrijfsverzamelgebouwen voor bestaande of startende ondernemingen in de ICT, Life Sciences en nieuwe media. Matrix VI biedt op een steenworp afstand van de nieuwe Beta-faculteit FNWI van de UvA niet alleen de meest geavanceerde voorzieningen voor startende chemie en biotechnologie bedrijven, maar ook voorzieningen voor de gehele Matrixgemeenschap, zoals horecafuncties en vergaderruimten op de begane grond.
Matrix VI is een flexibel gebouw: een verdieping kan onderverdeeld worden in kleine units, maar bedrijven kunnen ook een halve of hele verdieping huren. Op de bovenste verdieping is het zelfs mogelijk cleanrooms of zware chemische labs in te richten.

Oostelbos Van den Berg heeft directievoering en toezicht verzorgd en heeft tevens de Europese aanbesteding van de laboratoriuminrichting begeleid.