Rabobank Klanten Service (RKS) Rotterdam

Opdrachtgever: Rabobank Nederland

Opleverdatum: September 2019

Begin september 2019 heeft Rabobank Klanten Service (RKS) zijn intrek genomen op de 3e etage van het volledige gemoderniseerde gebouw Cool 63 aan de Coolsingel in Rotterdam. Cool 63 heeft het BREEAM EXCELLENT certificaat.

In totaal is er circa 3.500 m² bvo ingericht als klantenservice met ca. 380 werkplekken, instructie- en ontspanningsruimtes.

Oostelbos Van den Berg heeft voor dit project diverse locaties vergeleken en de financiële haalbaarheid onderzocht. Op basis daarvan is besloten het RKS op de Coolsingel te huisvesten. Vervolgens is door Oostelbos Van den Berg het projectmanagement verzorgd voor het inbouwpakket en heeft Oostelbos Van den Berg de Rabobank vertegenwoordigd richting de verhuurder om zodoende de casco verplichtingen van de verhuurder te coördineren met het afbouwpakket. Tijdens de uitvoering is de directievoering en het toezicht verzorgd voor het afbouwpakket en de gebruikersinstallaties en heeft Oostelbos Van den Berg de Rabobank ondersteund in de oplevering van het casco.